Kosten en Indicatie

Wij leveren begeleiding vanuit onder andere de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en op basis van PGB.

Een aanmelding en kennismakingsgesprek binnen Mono Care is geheel kosteloos. In het kennismakingsgesprek waarin we kunnen onderzoeken of Mono Care iets voor u kan betekenen is gratis en vrijblijvend.

Om begeleiding van ons te kunnen ontvangen, is een indicatie of beschikking nodig. Indien gewenst, kunnen we je ook ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie of beschikking. Mogelijk moet je voor het ontvangen van de begeleiding een eigen bijdrage betalen bij het Centraal Administratie Kantoor (CAK). De hoogte van deze eigen bijdrage is afhankelijk van verschillende factoren. Meer informatie hierover is te vinden op de site van het CAK.

Naast begeleiding kan Mono Care ook extra producten en diensten aanbieden. Je kan hierbij denken aan activiteiten. De kosten hiervoor worden in rekening gebracht bij u. Het is niet verplicht om deze producten of diensten af te nemen. De tarieven verschillen per activiteit en worden van te voren kenbaar gemaakt. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van onze cliënten.