Aanbod en Voor wie

Ambulante begeleiding
Ambulante begeleiding betekent dat u in uw eigen woning begeleiding krijgt van één van onze hulpverleners bij de meest uiteenlopende zaken zoals financiën, huisvestiging, huiselijke/familie relaties, gezondheid, tijdsbesteding, etc. U wordt op individueel- en persoonlijk niveau begeleid! Samen met u stellen we een begeleidingsplan op waarin (leer)doelen worden geformuleerd en werken we aan uw leerdoelen die uiteindelijk (volledig of deels) zelfstandig wonen mogelijk maken. Het op een goede manier omgaan met uw inkomsten en uitgaven en contacten met verschillende instanties.

Mono Care kan de volgende vormen van zorg aanbieden
– Individuele Begeleiding;
– Dagbesteding/Groepsbegeleidingen;
– Wet Langdurige Zorg op PGB basis;

Dagbesteding/ groepsbegeleiding
Dagbesteding/ groepsbegeleiding is gericht op het aanleren van bepaalde vaardigheden en/of omgaan om een bepaalde problematiek, verslaving, diagnose, lichaamsbeweging, sociale vaardigheden of weerbaarheid. Op zoek naar werk? Samen met UWV starten wij samen met jou een traject en gaan we op zoek naar passend werk of een passende dagbesteding voor jou.

Om nog duidelijker inzicht te krijgen in het zorgaanbod van Monocare, klik dan hier voor het uitsluitingscriteria van Monocare. Ben je nieuwsgierig en/of geïnteresseerd? Aanmelden kan via de website onder het kopje aanmelden. Na je aanmelding zoeken we binnen 2 werkdagen contact met jou op. Vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.